nedeľa 30. septembra 2007

Minulé životy charmediek








Minulý život Prue
Prue v minulosti žila ako P. Bowen. Bola sesternicou P. Baxter a P. Russel. Odhaduje sa, že jej prvé meno bolo Prudence, no nie je to isté, pretože meno nebolo nikde zverejnené. P. Bowen dokázala vyfukovať z dlane ľad a tak čokoľvek zamraziť.



Minulý život Piper
Piper v minulosti žila ako P. Baxter. Bola vydatá za Gregoryho Johnsona(minulý Dan Gordon). Jej milencom bol Leo. Predpokladá sa, že jej meno bolo pravdepodobne Piper. P. Baxter dokázala spomaliť čas, mala dve deti Penelope Halliwell/Johnson a Gregoryho II, Piper bola vlastne v minulom živote matkou jej starkej Penny.



Minulý život Phoebe
Phoebe v minulosti žila ako P. Russel, ktorá sa zaľúbila do zaklínača Antona a tak sa priklonila na stranu zla. Jej sesternice P. Bowen a P. Baxter ju zakliali aby sa už viac nemohla stretnúť s Antonom. P. Russel mala schopnosť vrhať ohnivé plamene a taktiež mala predtuchy ako Phoebe.



Minulý život Paige
Paige v minulosti žila ako zlá čarodejnica sídliaca na zámku. Chcela otehotnieť aby tak splodila silného a obávaného potomka a tak zoslala na princa kúzlo. Paige sa však vrátila do svojej minulosti princa zachránila a svoje zlé minulé ja zničila. Zlá čarodejnica dokázala vrhať blesky a vytvárať portály. Paige o tieto schopnosti prišla v ďalších minulých životoch.

sobota 29. septembra 2007

SVADBA -Phoebe a Cole

Svadba Phoebe a Cola sa konala napriek mnohým prekážkam ktoré nastavil Cole :( ..... vlastne zdroj zla....priebeh svadby


V dome sa konala rodinná večera.Cole a Phoebe rozdali darčeky svojim družbom a družičkám a Cole sa chystal na odchod do hotela.

Obrazek

Cole v hoteli začal čarovať a vyrábal elixír,aby mala Phoebe vyrážky,aby sa biela svatba zničila a aby bol ich syn zlý a nie dobrý.

Obrazek

Za Colom do hotela prišiel Victor ,Darryl a Leo aby si urobili rozlúčkovú párty.

Obrazek

Phoebe si skúšala svadobné šaty na povale a zistila,že Paige jej vyzdvihla zlé šaty-veľké,ktoré mali patriť Millie Platt.

Obrazek

Sestry napadol démon Lazarus a museli bojovat.Leo hneď preniesol Colea domov.

Obrazek

Piper a Paige sa dohodli,že budú Phoebe v noci strážiť aby sa vyspala.Piper išla spať a Paige hliadkovala a upravovala šaty.Cole sa preniesol do Phoebeinej izby a začaroval jej tvár.

Obrazek

Phoebe si ráno našla na tvári vyrážky.A panikárila.

Obrazek

Paige vymyslela rychlé kúzlo aby Phoebe zmizli vyrážky.Phoebe nezmizli len vyrážky,ale aj ona sama celá.

Obrazek

Všetci sa aj napriek veľkému problému pobrali do kostola s nádejou,že niečo vymyslia.Do kostola prišla zahalená SEER.

Obrazek

Victor priviedol Phoebe k oltáru a začalo sa to.Medzitým Paige na seba vzala Phoebeinu neviditeľnosť.Napadol ju Lazarusov démon a Piper bežala za ňou.Po chvíli bežal za nimi i Leo.Phoebe upustila kvety a utekala za rodinou spolu s Colom.

Obrazek

Zlo vyhralo a neviditeľnosť zmizla sama.Paige bolo zasa vidno.Všetci sa pobrali na cintorín aby pochovali popol démona Lazarusa.

Obrazek

Sestry prebrali Lazarusa a on povedal,že Cole je jeho šéf.Cole ho ohnivou guľou zabil a zmenil sa na Seer.Vymyslel si,že je ozaj Seer a Cole je v dome smútku-v Mausoleu.Leo pochoval Lazarusa a so sestrami bežali do Mausolea za Coleom.Cole sa tam rýchlo preniesol a robil sa,že je v bezvedomí."preborali ho" a chceli odísť.Našli kaplnku rajskej záhrady.Phoebe a Cole sa tam zosobášili.

Obrazek

Obrazek

Fotky zo svadby







Svadba -Phoebe a Cole -1

Svadba Phoebe a Cola -1 sa nekonala pod vedomím Phoebe a Cola lebo ich telá ovládli duše duchou z minulosti Lulu a tušim Jamesa (neviem presne meno toho chlapa ) .Takže Lulu a James :) boli zločinci krorí chceli mať svadbu ale polícia ich v minulosti zabila a tak prekazila ich plány .Keď ovládli tela Phoebe a Cola tak chceli svoj plán dokonať.......






štvrtok 27. septembra 2007

utorok 25. septembra 2007

Svadba Piper a Leo

Fotky zo svadby


Priebeh svadby


Ráno v deň ich svadby sa Leo potichu prenesie do izby Piper a posype jej posteľ lupienkami ruží.



Sobáš sa koná v jedálni na svadbe sa zúčastní aj duch starkej. Penny má dvojicu zosobášiť. Mama sestier sa však na svadbe nemôže zúčastniť, z čoho je Piper smutná a tak sestry položia na stôl aspoň jej fotku.



Lenže starší sestry prekvapia špeciálnym gestom a umožnia Patty zúčastniť sa na svadbe. Piper, Phoebe a Prue sú šťastné po jej príchode s ňou prežívajú veľmi emotívne chvíle. Leo si chce na obrad obliecť slávnostné rúcho svelonošov, ale Phoebe mu ho vyhovorí a tak si predsa len oblečie čierny oblek. Viktor stále nie je presvedčený či je Leo ten pravý manžel pre Piper, pretože je svetlonoš a myslí si o ňom len to najhoršie.



Len akonáhle ceremónia začne objaví sa veľký problém astrálna Prue nasadne na motorku spolu s neznámym motorkárom, keď však dvojica odchádza stiahne so sebou aj obrus a zhodí stôl na ktorom bola svadobná torta. Prue tým zničí celý obrad a nahnevaná Piper svadbu zruší a odíde do klubu P3. Patty a Viktor sa pokúšajú Piper prehovoriť no márne, Piper sa odmieta vrátiť. Medzitým sa Phoebe vyberie na políciu, pretože Prue je zatknutá za vraždu. Cole sa pokúša nájsť skutočného vraha.



Skutočný vrah je nájdený, Prue je slobodná, ospravedlní sa Piper , ktorá sa vráti len pod podmienkou, že sa vráti aj starká a Patty. Po mnohých prekážkach sa Piper a Leo konečne zosobášia.



Handfasting(držiace sa ruky) je večné spojenie dvoch ľudí v láske. Je to posvätná ceremónia vernosti od najvyššej kňažky. Túto ceremóniu je najlepšie vykonávať počas východu alebo západu slnka , kedy more, slnko a mesiac naveky spoja dvoch zaľúbencov.



Leova prísaha: Piper cez všetky prekážky, ktoré sme prekonali máš v mojom srdci obrovské miesto. Sľubujem, že ťa budem milovať, ctiť si ťa do konca môjho života. Si nielen milujúca žena ale aj moja veľká láska, moje šťastie, priateľka a časť mojej duše. Patrím len tebe.



Piperina prísaha: Leo ty si to najlepšie čo ma v živote stretlo. Bála som sa, že si pre mňa príliš dobrý, že som si nezaslúžila niekoho tak čistého, krásneho a milujúceho. A som pyšná a požehnaná že som tvoja žena. Leo milujem ťa z celej svojej duše a vždy budem.


Starká Penny: "Pamätaj, len keď hľadáš lásku nájdeš silné a pevné manželstvo".

Leo o Piper: "Milujem ju z celého srdca. Sľubujem, že ju budem milovať, ochraňovať počas celého môjho života ."