nedeľa 30. septembra 2007

Minulé životy charmediek








Minulý život Prue
Prue v minulosti žila ako P. Bowen. Bola sesternicou P. Baxter a P. Russel. Odhaduje sa, že jej prvé meno bolo Prudence, no nie je to isté, pretože meno nebolo nikde zverejnené. P. Bowen dokázala vyfukovať z dlane ľad a tak čokoľvek zamraziť.



Minulý život Piper
Piper v minulosti žila ako P. Baxter. Bola vydatá za Gregoryho Johnsona(minulý Dan Gordon). Jej milencom bol Leo. Predpokladá sa, že jej meno bolo pravdepodobne Piper. P. Baxter dokázala spomaliť čas, mala dve deti Penelope Halliwell/Johnson a Gregoryho II, Piper bola vlastne v minulom živote matkou jej starkej Penny.



Minulý život Phoebe
Phoebe v minulosti žila ako P. Russel, ktorá sa zaľúbila do zaklínača Antona a tak sa priklonila na stranu zla. Jej sesternice P. Bowen a P. Baxter ju zakliali aby sa už viac nemohla stretnúť s Antonom. P. Russel mala schopnosť vrhať ohnivé plamene a taktiež mala predtuchy ako Phoebe.



Minulý život Paige
Paige v minulosti žila ako zlá čarodejnica sídliaca na zámku. Chcela otehotnieť aby tak splodila silného a obávaného potomka a tak zoslala na princa kúzlo. Paige sa však vrátila do svojej minulosti princa zachránila a svoje zlé minulé ja zničila. Zlá čarodejnica dokázala vrhať blesky a vytvárať portály. Paige o tieto schopnosti prišla v ďalších minulých životoch.

Žiadne komentáre: