sobota 29. septembra 2007

SVADBA -Phoebe a Cole

Svadba Phoebe a Cola sa konala napriek mnohým prekážkam ktoré nastavil Cole :( ..... vlastne zdroj zla....priebeh svadby


V dome sa konala rodinná večera.Cole a Phoebe rozdali darčeky svojim družbom a družičkám a Cole sa chystal na odchod do hotela.

Obrazek

Cole v hoteli začal čarovať a vyrábal elixír,aby mala Phoebe vyrážky,aby sa biela svatba zničila a aby bol ich syn zlý a nie dobrý.

Obrazek

Za Colom do hotela prišiel Victor ,Darryl a Leo aby si urobili rozlúčkovú párty.

Obrazek

Phoebe si skúšala svadobné šaty na povale a zistila,že Paige jej vyzdvihla zlé šaty-veľké,ktoré mali patriť Millie Platt.

Obrazek

Sestry napadol démon Lazarus a museli bojovat.Leo hneď preniesol Colea domov.

Obrazek

Piper a Paige sa dohodli,že budú Phoebe v noci strážiť aby sa vyspala.Piper išla spať a Paige hliadkovala a upravovala šaty.Cole sa preniesol do Phoebeinej izby a začaroval jej tvár.

Obrazek

Phoebe si ráno našla na tvári vyrážky.A panikárila.

Obrazek

Paige vymyslela rychlé kúzlo aby Phoebe zmizli vyrážky.Phoebe nezmizli len vyrážky,ale aj ona sama celá.

Obrazek

Všetci sa aj napriek veľkému problému pobrali do kostola s nádejou,že niečo vymyslia.Do kostola prišla zahalená SEER.

Obrazek

Victor priviedol Phoebe k oltáru a začalo sa to.Medzitým Paige na seba vzala Phoebeinu neviditeľnosť.Napadol ju Lazarusov démon a Piper bežala za ňou.Po chvíli bežal za nimi i Leo.Phoebe upustila kvety a utekala za rodinou spolu s Colom.

Obrazek

Zlo vyhralo a neviditeľnosť zmizla sama.Paige bolo zasa vidno.Všetci sa pobrali na cintorín aby pochovali popol démona Lazarusa.

Obrazek

Sestry prebrali Lazarusa a on povedal,že Cole je jeho šéf.Cole ho ohnivou guľou zabil a zmenil sa na Seer.Vymyslel si,že je ozaj Seer a Cole je v dome smútku-v Mausoleu.Leo pochoval Lazarusa a so sestrami bežali do Mausolea za Coleom.Cole sa tam rýchlo preniesol a robil sa,že je v bezvedomí."preborali ho" a chceli odísť.Našli kaplnku rajskej záhrady.Phoebe a Cole sa tam zosobášili.

Obrazek

Obrazek

Fotky zo svadby







Žiadne komentáre: