sobota 15. septembra 2007

Brian Krause - LEO


Narodil sa 1.februára 1969 v Kalifornií. Hral vo filmoch The Return to the Blue Lagoon, v trileri Stephena Kinga Sleepwalkers, Breaking Free, Naked Souls... Medzi jeho koníčky patrí golf, tenis, basketbal, Scrabble.

Leo Wyatt
Série: 1.-8.
Dabing: Ján Tréger
Schopnosti: orbing, liečenie, levitácia (nosič svetla), zneviditeľňovanie (Starší), manipulácia s časom a priestorom (Avatar), elektrické blesky, vycítenie, obnova, vytváranie energie, premena na niekoho iného
Stručne: Leo je ochrancom sestier, ich nosičom svetla. Zo začiatku sa vydával za obyčajného opravára. Vtedy sa s Piper do seba zamilovali. Ani po tom, ako Phoebe odhalila, kto Leo skutočne je, sa od seba nedokázali odlúčiť a to i napriek tomu, že vzťahy nosič svetla-chránenec sú prísne zakázané a obaja to dobre vedeli. Keď sa Piper rozhodovala medzi ním a Danom, Leo sa kvôli nej vzdal nesmrteľnosti, čo bol trest za to, že jej raz proti všetkým pravidlám zachránil život. Po dlhších debatách so Staršími sa nakoniec vzali a majú dvoch synov. V neskorších sériách Lea povýšili na Staršieho, takže nemal takmer žiadny čas na rodinu.

Žiadne komentáre: